ROPARUN 2019 Kemira Runners Team 349

Het Roparun event ligt alweer een aantal weken achter ons; maar de belevenis, ervaringen en gevoel van teambuilding zit diep in een ieder die is mee geweest. Zo werd het voor de een de sportieve uitdaging, voor de ander was de motivatie uit het persoonlijke leven gegrepen … of beide!

De totale opbrengst van alle 324 teams is Eur 5.6mln, en de donatie van team Kemira Runners is Eur14.500. Een fantastisch resultaat voor het goede doel en van ons team!

Hopelijk voor Kemira kunnen we er een traditie van maken door volgend jaar weer mee te doen, voor dit team is het een avontuur voor het leven geworden met ervaringen om nooit meer te vergeten. En voor het goede doel een zeer welkome bijdrage voor een ieder die we hiermee kunnen helpen. Wij bedanken jullie in ieder geval voor alle donaties, steun en aanmoedingen die wij hebben mogen ontvangen. 

Team 349 Kemira Runners

Christiaan, Jeroen, Claudia, Inge L., Kayleigh, Duman, Vincent, Andre, Hans, Dirk, Priscilla, Sofie, Marc, Jurgen, Robert, Paul, Gaby, Janetta, Arie, Martin, Inge vW., Dennis, Marco en Valesca

Kijk hier voor onze aftermovie:

admin

Leave a Reply Text

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *