We gaan beginnen

mEn daar gaan we dan …. iedereen super enthousiast aan de slag met de spullen verzamelen, chaotisch door elkaar lopen, 100 meningen hoe het moet. Past het wel of niet …. niet dus! Per ongeluk een camper gewogen … te zwaar … de andere camper en busjes maar niet meer gewogen. Herverdelen dan maar … en dan ogen dicht en gaan!!

Met een convoy van 2 busjes en 2 campers op weg naar Parijs; 23 personen verdeeld en muziekje aan. Hans, Gaby, Jeroen en Christiaan lekker relaxed aan het stuur; Hans voorop als ons route mannetje omdat hij Nederland en België als zijn broekzak kent. Wellicht iets te goed … met het vermijden van een file bij Antwerpen toch een iets te toeristische route genomen. 1 camper ging nog wel over de tractor heuvel … de andere camper en de busjes echter niet. Dus groep splitsen, Jeroen door op het tractorpad, Christiaan in zijn 10-tonner achteruit, busjes 10x steken en retour. Dan vooral contact houden, wat zouden we tegenwoordig zijn zonder onze almighty whatsapp, en hergroeperen halverwege België.

Na 2 koffie beurten, Jurgen a la carte diner en een beetje file erbij was de verwachte aankomsttijd inmiddels verschoven van 19u45 naar 21u30. Inmiddels diep in Frankrijk wordt het toch best donker en valt het niet mee om het convoy bij elkaar te houden. Ook het weer valt nog niet mee, harde wind en afentoe flinke regenbuien.

Uiteindelijk eindpunt van team schoonslapers bereikt en afgezet bij hotel; en door naar startterrein met de rest van het team. Inmiddels was het 23u15 geworden, onder begeleiding naar ons plekje gebracht en parkeren in slagorde. Eindelijk aangekomen, eerste feestje gemist, maar allang blij om stil te staan en nog even snel te ‘evalueren’ onder genot van hapje en drankje. Dan toilet maken, slaapzakje op en snurken maar. Terwijl de wind hard om de camper waait, zakt iedereen weg in een rustige slaap … waarschijnlijk de laatste keer voor de komende dagen!!

admin

Leave a Reply Text

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *